Porsche importeren

Porsche importeren

Wanneer u ervoor kiest om een Porsche te importeren uit het buitenland, kunt u veel geld besparen. Heeft u uw droomauto gevonden maar bent u nog op zoek naar een partner die u kan helpen met het importeren van een Porsche? Maak dan kennis met ImportExpert, want ImportExpert kan het proces van importeren volledig voor u verzorgen. Bij ImportExpert gaan wij te werk met een stappenplan die ervoor zorgt dat uw Porsche zo spoedig mogelijk voor uw deur staat. Voordat het proces van start gaat, heeft u de keuze uit een drie pakketten voor het importeren van een Porsche. Met één van onze medewerkers kiest u een pakket en bespreekt u de mogelijkheden. Wij adviseren om het altijd eerst te overleggen voordat u een beslissing neemt, er kunnen namelijk zaken zijn die u zelf kunt regelen en waar u uiteindelijk geld mee bespaart.

 Auto importeren - Import Expert

Porsche importeren uit België

Wie plannen heeft een auto te importeren, krijgt te maken met (extra) hoge kosten en stuit op zaken die geregeld moeten worden en deskundigheid vereisen. ImportExpert neemt u graag het werk uit handen en bespaart u zo onnodige hoge kosten en extra tijd. Een Porsche importeren uit bijvoorbeeld Duitsland of België? Porsche importeren uit België of bij onze oosterburen is behalve de aankoop zelf, ook zorgen voor transport en de auto zal bovendien een keuring moeten ondergaan voor een Nederlands kenteken. Porsche importeren uit Duitsland of uit een ander land? Dan zal er ook rekening met de belasting gehouden moeten worden. ImportExpert weet wat er bij bijvoorbeeld Porsche import België komt kijken en neemt u graag al het werk uit handen. Onze specialisten helpen u bij alle vragen die u heeft!

Droom Porsche importeren

De gewenste Porsche gevonden? Dan koopt u die auto zelf, of u schakelt ImportExpert in. Dat biedt voordelen, want ImportExpert kan de auto laten keuren, eventueel het koopcontract controleren en tekenen en kan ook al afspraken maken over de aflevering en de betaling. Is de deal beklonken, dan moet de auto nog naar Nederland vervoerd worden. Import Expert verzorgt dit op verschillende manieren, bijvoorbeeld per autoambulance of met een tijdelijk Duits kenteken. Ook de verzekering en opslag zijn zaken die we voor u kunnen verzorgen.

Porsche importeren uit Duitsland

Porsche importeren Duitsland is ook een kenteken voor uw droomauto aanvragen bij de RDW, die de vierwieler ook zal keuren. Ook dit traject nemen we u graag uit handen. In dat geval zorgen wij ervoor dat uw auto gekeurd wordt en dat alle documenten compleet en in orde zijn; documenten in de vorm van buitenlands voertuigdocument, bewijs van afmelding, een CVO en het koopcontract. Daarna zal er nog een bezoek aan de belastingdienst gemaakt moeten worden. Dit vanwege de BPM-afdracht. Uiteraard regelen wij ook dit graag voor u. Wist u trouwens dat wij u ook al graag van dienst zijn als het gaat om bijvoorbeeld het inbouwen van een navigatiesysteem of alarm, het monteren van een trekhaak en het aanbrengen van raamfolie? Wij leveren uw auto vervolgens met Nederlands kenteken en gereinigd bij u af en ontzorgen u dus als het gaat om Porsche import uit België of Duitsland. Wij maken voor u een offerte op maat waar alle kosten in worden opgenomen. Bent u klaar om uw Porsche te laten importeren naar Nederland? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar +31(0)30 – 686 52 42.

Neem contact met ons op

"*" indicates required fields

Naam*