Importeren automerken

ImportExpert automerken importeren

Wilt u een auto importeren uit Duitsland of Italië? Of bent u op zoek naar een nieuwe luxe auto uit het buitenland? Maak dan kennis met ImportExpert, uw specialist op het gebied van auto’s importeren! Wij importeren luxe automerken uit verschillende landen.

BMW importeren zonder papierwinkel

Heeft u een BMW als droomauto op het oog, maar is deze niet in Nederland beschikbaar? Is hij wel leverbaar in het buitenland, maar weet u niet hoe u hem naar Nederland kunt krijgen? Dan kan ImportExpert u heel blij gaan maken, want wij zijn dé expert als het aankomt op het importeren van droomauto’s. Voordat de wagen die u op het oog heeft de Nederlandse wegen op kan moet alles nog gekeurd worden. Denk hierbij aan het transport naar Nederland en de keuring voor het kenteken. Daarnaast moeten er nog belastingen verrekend worden. Hiervoor heeft u de nodige kennis en ervaring nodig om niet voor verrassingen te komen staan. Wilt u een BMW importeren zonder de papierwinkel? Dat kunnen wij realiseren!

Met gemak de Audi importeren die u wilt

Naast een BMW, is het ook zeer gewild om een Audi te importeren. Dit omdat bijzondere ontwerpen in Nederland niet altijd geleverd worden, of alleen in zeer lage oplagen. Als u graag op wilt vallen met een specifiek model is het mogelijk deze in het buitenland te bestellen. Helaas is het voor particulieren niet zo makkelijk om een Audi te importeren door de hoge kosten. Er komt veel papierwerk bij kijken aan de belastingen die erbij komen en daarnaast moet er goed gekeken worden naar de Nederlandse regelgeving en of de wagen daar wel aan voldoet. Bij ImportExpert hebben we alle kennis en ervaring om ook uw droomauto op Nederlandse bodem te krijgen.

Ervaar het gemak van een Mercedes importeren

Of u nou een Audi, BMW of een Mercedes wilt importeren, bij ImportExpert is geen uitdaging te groot. Zeldzame auto’s of speciale modellen, wij doen er alles aan om uw droom te verwezenlijken. Laat hoofden draaien als u voorbij rijdt en geniet van de luxe en comfort. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden of weet u al welke auto u voor de deur wilt hebben? Neem gerust contact op en we helpen u graag verder!

Waarom een auto importeren?

Naast dat steeds meer mensen kiezen voor het laten importeren van een auto uit het buitenland omdat de auto’s daar onder andere een stuk luxer zijn uitgevoerd, zitten er nog een aantal andere voordelen aan een auto importeren bij ImportExpert:

 

  • Bij ImportExpert zijn grote besparingen mogelijk tot wel €25.000
  • ImportExpert bemiddelt voor u, wij regelen het transport en de opslag
  • Bij ImportExpert krijgt u niet te maken met verrassingen
  • Gegarandeerd een gunstiger BPM bedrag
  • Een aflever- en poetsservice

 

Behalve de voordelen van het auto importeren bij ImportExpert, biedt onze werkwijze een groot voordeel voor u. Wij van ImportExpert gaan te werk in 8 stappen en wijken daar niet van af, zodat u zo spoedig mogelijk kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.

Auto importeren bij ImportExpert

Een auto laten importeren bij ImportExpert brengt verschillende voordelen met zich mee die ervoor zorgen dat u op lange termijn kunt genieten van uw  auto. Ga daarom voor het laten importeren van een auto bij ImportExpert! Bekijk de diverse pakketten die wij aanbieden op onze website of vraag naar meer informatie door te bellen naar +31(0)30 – 686 52 42.

Neem contact met ons op

"*" indicates required fields

Naam*