Auto importeren buitenland

Het importeren van een auto

Het importeren van een auto wordt steeds populairder. Steeds meer Nederlanders kopen nieuwe en gebruikte auto’s over de grens. Het aantal importauto’s stijgt ieder jaar fors. Vooral occasions uit Duitsland zijn erg populair. Dit komt omdat ze vaak goedkoper zijn (door het grote aanbod), een lagere kilometerstand hebben (Duitsers rijden doorgaans korter in een nieuwe auto, vooral in het duurdere segment) en voorzien zijn van meer accessoires. Door te importeren uit Duitsland, vindt u vaak de auto die in Nederland niet te koop is of moeilijk te vinden is.

Auto invoeren

Wilt u een auto invoeren uit het buitenland? Of bent u nog op zoek naar een auto, maar wilt u een luxere uitvoering? Zoek dan niet verder en maak kennis met ImportExpert; uw partner in het invoeren van auto’s! Wij kunnen u van zoekopdracht tot aflevering van de auto volledig van dienst zijn.

De laatste jaren is er een enorme stijging ontstaan in het importeren van auto’s uit het buitenland naar Nederland. De meeste mensen laten een auto importeren uit Duitsland of Italië, onder andere omdat daar een groter aanbod is in jong gebruikte auto’s. Wij begrijpen dat een auto invoeren niet een alledaagse bezigheid is, en u de nodige hulp en informatie kunt gebruiken. Allereerst; welke voordelen zitten er precies aan het importeren van een auto bij ImportExpert?

Voordelen van het importeren van een auto

Als u kiest voor het importeren van een auto uit het buitenland kunt u veel geld besparen. Over de grens zijn auto’s vaak duizenden euro’s goedkoper, omdat er vaak weinig belasting op auto’s wordt geheven. Als u kiest voor een jong gebruikte auto is het verschil nog veel groter. Daarnaast is ook een groter aanbod om uit te kiezen als u wilt importeren. De markt is immers groter. Kortom, het importeren van een auto is niet alleen financieel voordelig, u schaft ook sneller een auto aan die volledig binnen uw wensen past. Ook is de Europese fabrieksgarantie in Nederland bij jong gebruikte auto’s tot 2 jaar geldig is. Dit zijn algemene voordelen die gelden voor het importeren van een auto uit het buitenland.

ImportExpert landen

ImportExpert is een professional als het aankomt op het importen van auto’s uit de volgende landen:

Auto importeren uit Duitsland

Voor velen is het een droom om de perfecte auto te laten importeren uit Duitsland. Met name de exclusieve modellen zijn vaak niet beschikbaar in Nederland, maar wel in landen als bijvoorbeeld Duitsland. Het laten importeren van een auto is gemakkelijker gezegd dan gedaan door de vele administratie die erbij komt kijken. De auto moet door de Nederlandse keuring en ook voor belastingen moet veel geregeld worden. Wilt u toch graag uw auto laten importeren? Dan gaan wij bij ImportExpert uw droomauto regelen. Met onze jarenlange kennis en ervaring nemen wij graag de p

apierwinkel en rompslomp voor u over zodat u kunt genieten van uw auto. Laat ons weten wat uw droomwagen is!

Droomauto importeren uit België en Zwitserland

Vanuit het buurland België worden al jaren speciale auto’s geïmporteerd. Hier gelden alleen wel andere regels dan in Nederland, dus het is niet gemakkelijk om dit vanuit eigen hand te doen. Er komt veel bij kijken en wij helpen u daarom graag met alle documenten. Dan kunt u zo snel mogelijk genieten van de nieuwe auto. Bij ImportExpert hebben wij de mogelijkheid om een auto te importeren uit België, maar ook uit Zwitserland. Naast deze landen hebben we altijd de beschikking om ook bij andere landen te laten importeren, dus geen zorgen dat het te ver weg is, wij verleggen graag onze grenzen.

Populaire automerken importeren

Automerken die een goede reputatie hebben en van hoge kwaliteit zijn, worden vaker gekozen om te importeren vanuit het buitenland. Populaire automerken voor import zijn bijvoorbeeld Audi, Bentley, BMW, Mercedes, Porsche, Tesla en Volkswagen.

Auto importeren? BPM berekenen

Een belangrijk onderdeel van een auto importeren is het berekenen van de BPM. Hier helpen we u ook graag bij. Zo weet u waar u op kunt rekenen en heeft u een richtlijn. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice. Wij vertellen u graag alles over onze werkwijze en welke reis uw auto af gaat leggen voor hij bij u voor de deur staat. Stuur ons gerust een bericht of neem contact op en we zien u graag binnenkort in uw droomauto!

Neem contact met ons op

"*" indicates required fields

Naam*