AUTO IMPORTEREN VANUIT BELGIË

Een auto importeren vanuit België naar Nederland wordt steeds vaker gedaan. Er zitten namelijk een aantal voordelen aan het importeren van een auto uit het buitenland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een breder aanbod van auto’s. Wilt u graag een auto importeren vanuit het buitenland? Zoek dan niet verder, want Import Expert is uw partner als het gaat om importeren van auto’s!

VOORDELEN VAN EEN AUTO IMPORTEREN UIT BELGIË

Een auto importeren uit België heeft verschillende voordelen. Buiten het eerder genoemde voordeel dat er een veel breder aanbod is zijn er nog meerdere voordelen van het importeren van auto’s. Zo hebben auto’s in het buitenland vaak een prijsvoordeel in vergelijking met Nederland en ook zijn de auto’s vaak luxer. Het grootste deel van de Nederlandse occasions komen namelijk uit de lease en daar kiezen de meeste eigenaren vaak niet voor een luxe uitvoering i.v.m. de bijtelling.

cta-image

AUTO IMPORTEREN VANUIT BELGIË MET IMPORT EXPERT

Wilt u een auto importeren vanuit België? Dan is het handig om de volgende stappen door te nemen, zodat u weet wat u te wachten staat wat betreft een auto importeren vanuit het buitenland.

De werkwijze van het importeren van auto’s vanuit het buitenland bij Import Expert bestaat uit 8 stappen:

  • Het vinden van een auto in het buitenland
  • Onderhandelen met de verkopende partij. Hier kunt u ervoor kiezen om zelf de auto te kopen of dit door Import Expert te laten doen.
  • Het aanschaffen van de auto
  • Het transporteren van de auto naar Nederland. Hierbij bieden wij diverse mogelijkheden om uw auto naar Nederland te krijgen.
  • Een bezoek bij keuringsstation RDW. Hier wordt de auto gekeurd en het Nederlandse kenteken aangevraagd.
  • Een bezoek aan het belastingkantoor inzake BPM afdracht.
  • Extra producten en diensten. Denk aan reiniging van de auto, alarm of chiptuning.
  • In de laatste stap wordt uw nieuwe auto gratis bij u thuis afgeleverd mét Nederlands kenteken.

CONTACT VOOR AUTO IMPORTEREN VANUIT BELGIË

Een auto importeren vanuit België heeft verschillende voordelen, onder andere hierdoor kunt u op lange termijn genieten van uw nieuwe auto. Kies daarom voor auto importeren vanuit België bij Import Expert. Wij begrijpen dat een auto importeren vanuit België niet een alledaagse bezigheid is en u vragen kunt hebben. Wij beantwoorden die graag! Import Expert is te bereiken op telefoonnummer +31(0)30 – 686 52 42.

Vraag een offerte aan