Tesla importeren

Een Tesla importeren

Tesla behoort met de volledige elektrische auto tot één van de meeste innovatieve automerken van dit moment. Een Tesla aanschaffen in Nederland kan best wel een kostbare zaak zijn. U zou dus zomaar een Tesla in een ander Europees land tegen kunnen komen die voordeliger is dan in Nederland. U kunt er dan voor kiezen een Tesla te laten importeren uit het betreffende land. Een Tesla importeren vanuit het buitenland vergt expertise en veel papierwerk om in te vullen. Juist die zorgen neemt Import Expert graag voor u uit handen, zodat u kunt genieten van de auto.

 

Mogelijkheden importeren Tesla

Een Tesla importeren is een stap die u niet zomaar zet. Is het bijvoorbeeld een type Tesla die in Nederland (nog) niet op de markt is, dan mag hij niet zomaar de weg op. Dit betekent dan ook dat hij in Nederland ook nog door de RDW gekeurd moet worden. Bij het importeren van een Tesla zullen er ook kosten, zoals BPM, BTW en invoerrechten om de hoek komen kijken. Ook dit moet geregeld worden met de belastingdienst. Dan is er nog het transport zelf. U kunt zichzelf gaan verdiepen in hoe u het beste een Tesla kunt importeren vanuit verschillende Europese landen, maar u kunt ook hulp vragen bij een gespecialiseerd bedrijf, zoals Import Expert.

Een Tesla importeren door Import Expert

Wanneer u een Tesla wilt importeren, kan Import Expert u goed van dienst zijn. Wij kunnen u helpen van begin tot eind. Of wij nu voor u met de verkopende partij moeten onderhandelen, tot de keuring door de RDW in Nederland, bij ons is uw Tesla in veilige handen. En wanneer u zelf zaken wilt regelen en ons enkel het transport wilt laten uitvoeren, dan is dit ook goed. Kijkt u daarom op onze website welke pakketten wij u kunnen aanbieden, zodat u zeker weet dat uw Tesla professioneel en vakkundig naar Nederland geïmporteerd wordt en u snel van uw nieuwe aanwinst op de Nederlandse wegen kunt genieten. Neem gerust contact op indien u vragen heeft!  Heeft u geen Tesla op het oog die u wil importeren, maar een ander model? Kijk dan op deze pagina’s om een BMW, Mercedes of een Porsche te importeren.  Of wilt u een auto uit Duitsland importeren? Bekijk de pakketten die wij aanbieden of neem contact op met ImportExpert door het contactformulier in te vullen of te bellen naar +31(0)30 – 686 52 42.

Neem contact met ons op

"*" indicates required fields

Naam*