Auto importeren uit Engeland

AUTO IMPORTEREN UIT ENGELAND

Auto importeren uit Engeland? Maak kennis met ImportExpert! Wij helpen u graag bij het importeren van een auto, ook uit Engeland. Bent u op zoek naar een auto met een luxe uitvoering? Of bent u op zoek naar passend advies over het importeren van een auto? ImportExpert helpt u graag op weg!

AUTO LATEN IMPORTEREN UIT ENGELAND

Een auto laten importeren uit Engeland wordt steeds vaker gedaan. Daarbij is ImportExpert steeds vaker een partij die daarbij betrokken is. Voor het importeren van auto’s hanteren wij een werkwijze die bestaat uit 8 stappen:

  • Het vinden van een auto in Engeland
  • Onderhandelen met de verkopende partij
  • Het aanschaffen van een auto
  • Transporteren van de auto naar Nederland
  • Bezoeken van keuringsstation RDW
  • Bezoeken van het belastingkantoor voor de bpm-afdracht
  • Inbouwen alarm of accessoires
  • Aflevering van de auto op Nederlands kenteken

AUTOMERKEN ENGELAND IMPORTEREN

In Engeland gaat het allemaal net even anders als het op auto’s aankomt. Men rijdt aan de linkerzijde van de weg en het stuur van de Engelse auto zit aan de andere kant. Ook kent Engeland enkele zeer gerenommeerde automerken, zoals Aston Martin, Jaguar en Rolls Royce. En wie kent nu niet de beroemde Mini? Wanneer u een liefhebber bent van Engelse auto’s en u wilt een auto uit Engeland, of u heeft er misschien al één gevonden, dan kunt u de auto importeren vanuit Engeland.

REGELS AUTO IMPORTEREN ENGELAND

Een auto importeren uit Engeland vergt kennis van wettelijke regels, kosten die erbij komen kijken en ook kennis over het vele papierwerk. Het is mogelijk dat uzelf de moeite wilt nemen om het gehele importproces te regelen, maar dan moet u er rekening mee houden dat u hier veel tijd aan kwijt bent. Wanneer dit alles u afschrikt, dan kunt u het gehele importproces of delen daarvan uitbesteden aan Import Expert. U heeft dan de garantie dat uw auto op professionele en vakkundige wijze naar Nederland geïmporteerd wordt. En wilt u toch bepaalde onderdelen zelf regelen? Dan is dit geen enkel probleem. Bij aankomst in Nederland zal de auto nog gekeurd moeten worden door de RDW en u zult met de belastingdienst zaken moeten regelen omtrent BPM, BTW en invoerrechten. Wanneer dit heeft plaatsgevonden ontvangt u uw nieuwe kentekenbewijs.

Auto importeren vanuit verschillende landen

Bij ImportExpert kunt u uw favoriete auto importeren vanuit landen door heel Europa. Bekijk bijvoorbeeld uw mogelijkheden voor importeren uit:

AUTO IMPORTEREN UIT ENGELAND DOOR IMPORT EXPERT

Ondanks dat sommigen misschien wel interesse hebben om een echte Engelse auto naar Nederland te halen, zal het vele werk en onvoldoende kennis van zaken misschien afschrikken. Dit hoeft niet meer wanneer u dit uitbesteedt aan Import Expert. U kiest zelf wat u in eigen beheer wilt houden en wat u aan ons over wilt laten. Kiest u ons goedkoopste pakket? Dan regelen wij het papierwerk voor de BPM en dat u uiteraard zo min mogelijk betaalt. Maar u kunt ook voor een volledig pakket kiezen. Dan regelen wij alles voor u, van onderhandelen met de verkoper tot ontvangst van uw nieuwe kentekenplaten. Neem gerust contact op als u meer wilt weten, onze specialisten helpen u graag verder! Bel naar +31(0)30 – 686 52 42 of vul het contactformulier op onze website in. Wilt u een auto importeren uit Engeland, dan kunt ons nu ook bereiken via WhatsApp door een berichtje te sturen naar 06-188322032.

Vraag een offerte aan

"*" indicates required fields

Uw naam*
Important Tips
Wilt u liever een auto importeren uit België, Engeland, Frankrijk of een ander land? Ook dan helpen we u graag. Kies het pakket dat bij u past, vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Importeren via ImportExpert is veilig, snel én zeer voordelig!