AUTO IMPORTEREN UIT ITALIË

Auto laten importeren uit Italië, maar wilt u dit doen met de expertise van een auto-importservice? Dan is ImportExpert het antwoord op uw vraag! Onze auto-importservice houdt zich dagelijks bezig met het importeren van auto’s en diverse werkzaamheden die daarmee te maken hebben, zoals het beveiligen van voertuigen en het poetsen en reinigen van auto’s. Wij kunnen u volledig ontzorgen als het gaat om het importeren van auto’s. Wilt u zelf de auto importeren uit Italië? Of wilt u zelf een aantal werkzaamheden uitvoeren en de rest aan ons overlaten? ImportExpert maakt het mogelijk!

EEN AUTO IMPORTEREN UIT ITALIË

Italië is een fantastisch autoland. Niet alleen komen uit Italië de overbekende sportwagens zoals Ferrari en Lamborghini, ook heeft Italië enkele gerenommeerde gezinsautomerken. Denk bijvoorbeeld aan Fiat en Alfa Romeo. Het zou dus zomaar kunnen zijn dat u in Italië een speciaal type auto tegenkomt die in Nederland niet te verkrijgen is. Of misschien juist een erg goedkope auto die absoluut de moeite waard is om te importeren. Een auto importeren uit Italië is niet iets wat u even binnen een dag regelt. Het is een complex proces, maar daar is Import Expert om het makkelijk voor u te maken!

cta-image

AUTO LATEN IMPORTEREN UIT ITALIË

Auto importeren uit Italië wordt een stuk eenvoudiger wanneer u dit doet met behulp van ImportExpert. Onze volledige werkwijze omtrent een auto importeren uit Italië bestaat uit de volgende 8 stappen:

  • Het vinden van een auto in Italië
  • Onderhandelen met de verkopende partij
  • Het aanschaffen van een auto
  • Transporteren van de auto naar Nederland
  • Bezoeken van keuringsstation RDW
  • Bezoeken van het belastingkantoor voor de bpm-afdracht
  • Inbouwen alarm of accessoires
  • Aflevering van de auto op Nederlands kenteken

Naast dat wij de bovengenoemde 8 stappen voor u kunnen verzorgen, heeft u de keuze uit 3 verschillende pakketten. Het is belangrijk dat u voor de uiteindelijke pakketkeuze, altijd overlegt met een van onze medewerkers, om alles goed op een rijtje te zetten en wellicht kosten te besparen.

AUTO IMPORTEREN UIT ITALIË NAAR NEDERLAND

Een auto importeren uit Italië naar Nederland vergt enige kennis van papierwerk en regels. U kunt dit zelf proberen te regelen, maar u moet zich dan wel inlezen in alle wettelijke regels en u moet weten welke kosten en invulwerk voor de papieren er bij komen kijken. Laat u niet weerhouden als dit u te veel werk lijkt. U kunt namelijk ook een gedeelte van, of het gehele invoerproces om een auto te importeren uit Italië uitbesteden aan Import Expert. U kunt zelf kiezen welk gedeelte u zelf doet en welk gedeelte van het invoerproces u uitbesteedt. Een auto importeren vanuit Italië vergt meer dan enkel het regelen van de import. Wanneer uw auto in Nederland is start er een nieuw proces, waarbij de auto gekeurd moet worden door de RDW en u zult langs de belastingdienst moeten om het één en ander financieel te regelen, zoals BPM, BTW en invoerrechten.

AUTO IMPORTEREN UIT ITALIË MET IMPORTEXPERT

Bij een auto importeren uit Italië naar Nederland kan Import Expert u voorzien in alle behoeften bij ieder onderdeel van het importproces. U kunt ons zelfs een zoekopdracht geven, zodat wij de perfecte auto voor u zoeken en wij onderhandelen met de verkoper. Het transport kunnen wij ook regelen, alsmede de afhandeling bij de RDW en belastingdienst in Nederland. Zo wordt een auto importeren uit Italië u wel heel gemakkelijk gemaakt en heeft u er geen omkijken naar. Wij bieden ook verschillende pakketten aan. Van een pakket waarin wij u van begin tot eind het werk uit handen nemen, tot een pakket waarin u zelf een gedeelte doet en wij de rest. Neem gerust contact op als u graag meer te weten wilt komen. Onze specialisten staan klaar om alle vragen te beantwoorden. Bel naar +31(0)30 – 686 52 42 of vul het contactformulier op onze website in.

Vraag een offerte aan