Wat schrijven onze klanten:

Wanneer je zelf een nieuwe camper ontwerpt en daartoe in Duitsland een splinternieuw Mercedes chassis koopt en daarna de opbouw geheel op maat door mensen met gouden handen in Polen laat maken, heb je wel iets bijzonders. Maar je hebt dan ook een zeer onoverzichtelijke trajekt voor de boeg om op het eindresultaat een Nederlands kenteken te krijgen. Dat is puzzelen voor gevorderden ! Daartoe gezocht naar een expert op dat gebied en die blijkt zichzelf ook die naam gegeven te hebben: Import-Expert ! En de firma maakt zijn naam waar ! Met veel kennis, volharding en geduld heeft Sjoerd van Dijk (dé import expert!) geholpen om alle valkuilen van de BTW en BPM jungle te omzeilen met en passant ook nog de keuring en registratie bij de RDW. Daar was ik zelf nooit uitgekomen en nu ging dat allemaal “als vanzelf”. Het resultaat staat hier nu voor de deur met een trots Nederlands kenteken. Hulde voor Import Expert !
C. K.
Mercedes Sprinter
Heel blij met de service van Import Expert. Ze zijn 4 maanden geleden begonnen met zoeken naar mijn gewenste RS6. Er zijn in verloop van tijd een tiental auto's aan mij aangeboden, maar deze werden telkens afgewezen op kleine details. De collega's van Import Expert hebben geduldig door gezocht en uiteindelijk mijn ideale audi RS6 gevonden. SUPER
Richard
Audi RS6 Performance 4.0 TFSI 605pk
IMG_2746
Ik zou de mannen van ImportExpert 1 op 1 aanbevelen! Ze denken met je mee, koppelen iedere stap tijdig terug, houden je als klant in de loop, kortom een hele fijne samenwerking. Ze handelen als kundig zaakwaarnemer en heb met het volste vertrouwen alle formele handelingen aan ze kunnen toe vertrouwen. Had dit pareltje, voor deze prijs, in deze conditie, niet kunnen vinden op de Nederlandse markt. Bedankt toppers! Melanie
Melanie
BMW 116d
IMG_2434
Na zelf een recente VW Passat op mobile.de te hebben gevonden, het linkje doorgestuurd naar Import Expert. Dat resulteerde in een vlotte afhandeling door Sjoerd en zijn collega's: heldere offerte, goede korting op de aanschafprijs en op de te betalen BPM (na onafhankelijke expertise). De communicatie was vlot en vriendelijk. Deze auto zou me op de NL markt een stuk meer hebben gekost, en wellicht meer persoonlijke tijd. Ik kan de diensten van Import Expert zeker aanbevelen.
P. Grevendonk
Volkswagen Passat Variant 1.8 TSI Comfortline
11
Via een goede vriend ben ik in contact gekomen met Sjoerd van Import Expert. Ik was op zoek naar een Cooper S. Sjoerd heeft me enorm geholpen en binnen 2 weken was mijn ideale Cooper gevonden met alles erop en eraan. Sjoerd is zelf naar Duitsland gereden om de auto te checken. Ik ben zeer over zijn service te spreken, hij is zeer betrouwbaar en het scheelt een aanzienlijk bedrag om hem via Duitsland te laten komen. Ik ben superblij!
L. van der Looij
Mini John Cooper Works 231pk
import_mini_duitsland
Na zoeken op internet kwam ik bij import expert terecht voor het invoeren van een Seat Leon 2014. Na afspraak betreft afspraken met Sjoerd van Dijk van import expert in zee gegaan. Hierna is het snel gegaan en binnen 3 weken stond mijn Leon gepoetst en wel voor me klaar. Alle vragen welke ik tussendoor had werden zowel via mail als telefonisch heel snel opgepakt. Import expert (Sjoerd van Dijk) is een aanrader als het om het importeren van je droomauto gaat. Sjoerd bedankt
P. Strating
Seat Leon Cupra 280pk DSG
importeren_seat_duitsland
Voor mijn zoektocht naar een Mini One, heb ik de hulp ingeschakeld van Import Expert. Aangezien ik zelf weinig verstand heb van het importeren van auto's. Het team van import expert heeft mij perfect geholpen met elke fase in dit proces. Zij zochten geschikte auto's, waarbij ik alleen mijn keuze hoefde te maken. Het importeren verliep fantastisch, alles werd geregeld en na 2 weken reed ik al! Super tevreden en hierbij ook nog eens geld bespaard. Dubbele win!
Robin
Mini One
Mini Importeren Duitsland
Door een kennis geattendeerd om bij de aankoop van een nieuwe bedrijfsauto eens te gaan kijken in Duitsland vanwege het ruime aanbod en scherpe prijzen. Daar ik geen verstand heb van de import-regels en de kennis van correct en betrouwbare dealers ben ik in contact gekomen met Sjoerd van Dijk, Import Expert uit Nieuwegein. Na meerdere malen contact te hebben gehad over potentiële aankopen ben ik in zee gegaan voor de aankoop van een Golf GTE. Dankzij de snelle service, correcte omgang en expertise heb ik binnen 2 weken mijn nieuwe auto kunnen ophalen. Naast de scherpe tarieven staat klantenservice hoog in het vaandel bij Import Expert. De auto stond gewassen klaar op het terrein en tevens waren alle instellingen volledig in het Nederlands ingesteld en kon ik direct gaan genieten van mijn nieuwe aanwinst. Mochten er mensen twijfelen om een aankoop te doen in het buitenland, zeker doen en zeker gebruik maken van Import Expert.
Mike
Golf GTE
golf-gte
Zeer tevreden over de service en kennis van Import Expert. Na zelf een mooie VW Golf 6 R20 te hebben gevonden in Duitsland heeft Import Expert de rest geregeld tot aan het moment dat hij bij mij voor de deur stond. Tevens de software laten optimaliseren zodat er ook meer pk’s aan boord kwamen. Kan het bedrijf Import Expert zeker aanraden.
Bjorn
VW Golf 6 R20
VW_Golf_VI_R_Candyweiß
Via kennissen in contact gekomen met Import Expert. Opdracht gegeven voor een Audi A6 2.0 TFSI. Binnen 24 uur hebben zij een A6 facelift model gevonden van eind 2014 en dat voor een totale prijs waar voor ik in Nederland nog het oude model zou krijgen. Tevens zeer blij met de service en niet te vergeten de heerlijke koffie.
Sjoerd
Audi A6 2.0 TFSI Avant S-Line
Audi A6.1
Na op het geven van mijn wensenlijst qua BMW 1-serie staat hij nu een kleine 3 weken later voor de deur en voor deze prijs was dat niet haalbaar op de Nederlandse markt. De jongens van Import Expert hielden me ten alle tijden op de hoogte over de stand van zaken. Heerlijk zaken doen op deze manier. Bedankt!!!
Sander
BMW 116i
BMW116
Na zelf mijn BPM berekend te hebben, dit ook laten doen door Import Expert. Het uiteindelijk te betalen bedrag was 545 euro lager. Dat is toch 20% extra verdiend. Blij dat ik het heb laten narekenen.
Hans
BMW 320i Touring
BMW320.1
Helaas niet meer mogelijk om nieuw bij de dealer te bestellen, Porsche 991 GT3 RS. Via Import Expert een nieuwe GT3 RS gevonden die mijn wensen totaal overtreft en ondanks de zeldzaamheid niet boven nieuwprijs uitkwam zoals gebruikelijk bij deze zeldzame exoten. Door de juiste kennis, de juiste auto op het juiste moment. TOP
Ton
Porsche 991 GT3 RS

Vul het formulier hieronder in om tussen de referenties te staan!