Auto import vanuit Duitsland

Auto import vanuit Duitsland is in toenemende mate populair. Het importeren van een auto vanuit het buitenland heeft zo zijn voordelen. Veel van de import auto’s komen uit onze buurlanden België en Duitsland. De meest voorkomende merken zijn BMW, Volkswagen, Mercedes, Audi, Porsche en Bentley. Elk land heeft zo zijn eigen merken. Denk aan Noord Europa, Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland voor de merken Volvo en Saab.

Onze dienstverlening begint bij het zoeken van uw import auto. U geeft ons de zoekcriteria en wij van import expert gaan voor u opzoek om uw auto te vinden in bijvoorbeeld Duitsland of België. ImportExpert  heeft in al de jaren een vertrouwde dealer netwerk in het buitenland opgebouwd. Als uw import auto gevonden is door ImportExpert dan gaan wij voor u onderhandelen. Na de onderhandeling en controle van de auto en de autopapieren zorgt ImportExpert voor het transport naar ons bedrijf in Nieuwegein. Het transport gebeurt vanuit het buitenland op een open trailer of als u wenst een gesloten trailer. Bij aankomst van de import auto bij ImportExpert kunt u ten alle tijden de import auto bezichtigen.

Voor het team van ImportExpert begint nu de bpm berekening. BPM is de afkorting van Belasting Personenauto’s en Motorrijwielen. De BPM moet betaalt worden voor elke auto die in Nederland op kenteken komt. In de loop der jaren is de BPM berekening vele malen veranderd. Er zijn dus vele valkuilen in het berekenen van de BPM. ImportExpert heeft alle ervaring in huis om de voor u meest gunstige BPM berekening te maken voor uw import auto. BPM berekening heeft te maken met de leeftijd van de auto en de uitstoot van de import auto. Voor een rekenvoorbeeld van de BPM berekening kunt u voor uw import auto uit Duitsland, België, Italië, Frankrijk altijd een kosteloze offerte aanvragen bij ImportExpert.

Auto import Duitsland

Veel voordelen bij het importeren van een auto uit Duitsland en België is de standaard luxere uitvoering van de Duitse merken zoals BMW, Mercedes, Volkswagen, Audi, Porsche en Bentley. Maar ook auto’s van het merk Ferrari en Lamborghini worden het vaakst gevonden in Duitsland. Simpelweg om dat het aanbod groot is. Import expert is u graag van dienst bij de zoektocht naar uw droomauto om te importeren vanuit het buitenland. Voor vragen omtrent de BPM berekening of gang van zaken bent u altijd welkom om contact op te nemen met het kantoor van ImportExpert of het vragen van een offerte via de website van ImportExpert.