Chiptuning BMW

 

Chiptuning BMW

Chiptuning BMW? Wij regelen het voor u bij ImportExpert. BMW chiptuning houdt in dat wij voor u de motorsoftware bijstellen en daarmee het koppel en het vermogen van de motor verhogen. Autofabrikanten stellen de automotoren tegenwoordig namelijk altijd met behulp van software in. Steevast werken de motoren daardoor onder hun kunnen. Chiptuning BMW van ImportExpert schroeft de prestaties van uw BMW weer op, waardoor u een hoger rendement uit uw auto haalt. De auto zal door BMW tuning directer op het gaspedaal reageren en zelfs zuiniger zijn, doordat de auto beter omgaat met de beschikbare brandstof.

Chiptuning BMW binnen de veilige marges

Chiptuning BMW wordt door ons deskundige personeel gedaan en de prestaties van uw BMW zullen daarbij sterk vooruitgaan. Chiptuning BMW door ImportExpert gebeurt echter altijd binnen de veilige marges van de motor. De parameters in de software zullen worden aangepast en geoptimaliseerd, maar we zullen altijd zorgen dat u veilig kunt blijven rijden. Uw auto is een kostbaar bezit en onze BMW tuning zorgt ervoor dat u nog lang zorgeloos in uw auto kunt blijven rijden. BMW chiptuning door ImportExpert betekent dus optimalisatie en zorgvuldigheid.

Chiptuning BMW bij ImportExpert

ImportExpert is niet alleen de expert op het gebied van BMW chiptuning, ook zijn wij een van de belangrijkste spelers bij de import van BMW’s. Onze technici kennen deze auto’s dus door en door en weten precies waar de kansen liggen voor de optimalisatie van zowel het vermogen (Pk) als het koppel (Nm) van uw auto en gaan er zorgvuldig mee om. Chiptuning BMW bij ImportExpert is dus een zeer vertrouwde keuze als u meer uit uw auto wilt halen. En dat verdient elke BMW! Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het formulier, bel ons op +31(0)30 – 686 52 42, of stuur een mail naar info@importexpert.nl. Het is nu ook mogelijk om ons te bereiken op WhatsApp via 06-18832203.

 

Neem contact met ons op

"*" indicates required fields

Naam*