Wrappen

Als we het over carwrapping hebben, is dit eigenlijk een manier van “auto inpakken”. Het wrappen van een auto is de auto voorzien van een vinyl kleurlaag in plaats van spuitwerk. Op deze manier kun je de volledige auto voorzien van een fullcolor print of een mooie matte finish, mat zwart-groen-bruin-of wit. Carwrapping is tegenwoordig zeer populair onder autoliefhebbers. Je ziet ze steeds meer rijden, auto’s met die mooie matte wrap.

Het wrappen van een auto is ook zeer aantrekkelijk voor het bedrijfsleven omdat een auto die voorzien is van een fullcolor wrap veel bekijks trekt. Fullcolor auto wraps worden veelal gebruikt ter promotie van bedrijven, evenementen en bijvoorbeeld exclusieve auto rally’s. Voor de opmaak van een fullcolor carwrapping kun je altijd vrijblijvend contact opnemen. Import Expert verzorgt het design van de opdruk en de realisatie van de carwrapping.

Het wrappen van een auto is natuurlijk een stuk sneller en makkelijker dan het volledig overspuiten van een auto. Een ander voordeel van een wrap is dat wanneer de carwrapping wordt verwijderd, de originele lak weer tevoorschijn komt. Het zorgt er dus ook voor dat de originele lak onbeschadigd blijft.

Wij zijn specialist in het “inpakken” van auto’s. Of het nu gaat om enkel omkleuren van een auto of om fullcolor Bij Import Expert bent u op het goede adres.

De montagetijd bedraagt gemiddeld 2-3 werkdagen

Neem contact met ons op

"*" indicates required fields

Naam*