Ramen tinten

De voordelen van het laten tinten van uw auto ruiten

Klimaat
Geen last meer van de branderige zon of het verkleuren van uw interieur. Onze raamfolie reduceert de warmte door de zon tot maar liefst 65%. De branderige UV zonnestralen worden door deze films volledig teruggedrongen. Ook de laaghangende zon is niet hinderlijk meer. Uw conditie tijdens het autorijden zal beter blijven. Ook kinderen/huisdieren achterin zijn beschermd.

Gezondheid
Het is bekend dat blootstelling aan UV-straling van de zon schadelijk kan zijn voor uw ogen en huid. Raamfolie zorgt voor een effectief “zonnescherm” tegen deze schadelijke invloeden. Voorportieren en de voorruit tinten wij ook. Een uitkomst voor mensen met zonneallergie, overgevoelige ogen of huidziekte. 99% UV-werend!

Privacy en veiligheid
Minder inbraakgevoelig. Inbrekers kunnen niet zien wat er in de auto ligt. tevens als men het autoraam wil inslaan houdt de glasfolie de scherven tegen. Bij een ongeluk houdt de folie het glas bij elkaar en voorkomt dit letsel.

Brandstofbesparing
Door de klimaatvermindering is het gebruik van uw airco minder nodig, dus minder brandstofverbruik.

Uitstraling van uw wagen
Stijlvol en sportief. Uw auto wordt mogelijk sneller en beter verkocht met goed getinte ramen.

Autoruiten tinten of blinderen vraagt om vakkennis en deskundigheid. De folie wordt door ons professioneel zonder luchtbellen of vouwtjes aan de binnenzijde van uw ruiten gemonteerd, zodat deze van buitenaf niet onnodig beschadigd kan worden.

Ramen tinten? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden met u te bespreken.

Neem contact met ons op

"*" indicates required fields

Naam*