BPM indicatie bij Import Expert

De gratis BPM indicatie bij Import Expert. U bent momenteel op zoek naar een andere auto en heeft er eentje gevonden maar die staat in het buitenland. Wat zijn nu precies de kosten die de aanschaf van deze droomauto met zich meebrengt zodra u deze naar Nederland wilt vervoeren? Import Expert helpt u graag verder met dit vraagstuk.

Gratis BPM indicatie

BPM indicatie: waarom?

Een BPM indicatie is dus handig op het moment dat u besluit een auto te importeren naar Nederland. Hoewel u nu weet dat deze droomauto daar een stuk goedkoper is, is het natuurlijk wel handig om te weten wat het totale prijskaartje is op het moment dat u de auto importeert naar Nederland. Op het moment dat u de auto importeert moet er namelijk BPM, oftewel belasting personenauto’s en motorrijwielen, worden betaald. Deze belasting wordt berekend aan de hand van de netto cataloguswaarde die de auto had bij toelating. Een BPM indicatie geeft u dus een beeld van hoe het totale kostenplaatje bij het importeren eruit komt te zien.

BPM indicatie: hoe wordt dit berekend?

De BPM wordt dus berekend aan de hand van de netto cataloguswaarde van de auto bij toelating. Maar daarnaast wordt er ook nog gekeken naar andere zaken van de auto zoals de uitstoot, de opties, de CO2 uitstoot en de technische staat. Op basis van deze gegevens kan de BPM op verschillende manieren worden berekend, hierbij heeft de belastingdienst toestemming gegeven dat u altijd de berekening mag hanteren die voor u het laagste BPM bedrag oplevert.

Gratis uw eigen BPM indicatie

Doe nu gratis de BPM indicatie bij Import Expert. Wij kunnen snel voor u berekenen wat uw BPM kosten zijn. Dit betreft een indicatie zodat het financiële plaatje voor u duidelijker is. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met +31(0)30 – 686 52 42 of door het contactformulier in te vullen op de website.