Auto laten importeren vanuit Zwitserland

Auto importeren uit Zwitserland? Maak kennis met ImportExpert! Steeds vaker komt het voor dat (gebruikte) auto’s uit het buitenland worden geïmporteerd. Het aantal importauto’s stijgt namelijk ieder jaar, vooral uit Duitsland. Naast dat Duitsland een populair land is, worden auto’s ook steeds vaker geïmporteerd uit Zwitserland. De auto’s zijn daar meestal een stuk luxer uitgerust en beschikken over een lagere kilometerstand. Dit zijn al twee redenen om te kiezen voor de import van een auto uit Zwitserland! Ondanks dat het importeren van een auto uit Zwitserland een stuk lastiger is, kan de klus worden geklaard met behulp van onze expertise. Naast Duitsland behoort Zwitserland tot één van de populairste landen om een auto uit te importeren. Zwitserland heeft een groot aanbod aan goedkope en kwalitatief goede occasions. Mede door het strenge keuringsbeleid in Zwitserland kunt u zeker een auto vinden die zich technisch in een uitstekende staat bevindt. Het is dan ook zeker aan te raden om te kijken of een auto importeren uit Zwitserland misschien wellicht iets voor u is. Onze specialisten staan al klaar voor al uw vragen!

Auto importeren Zwitserland

 

Voorwaarden voor een auto importeren uit Zwitserland

Zwitserland behoort niet tot de Europese Unie. Wanneer u een auto gaat importeren vanuit Zwitserland en de auto is in een land uit de Europese Unie gebouwd, dan kunt u vrijstelling ontvangen van de invoerrechten die u normaal moet betalen. Hoewel het importtraject sterk vereenvoudigd is wegens afspraken tussen de EU en Zwitserland, moet u rekening houden dat de auto officieel ingeklaard moet worden voor btw. Ook met de BPM zult u rekening moeten houden, alsmede het aanvragen van een Zwitsers exportkenteken. U ziet, een auto importeren uit Zwitserland vergt nogal wat regelwerk. Dit kan voor mensen een reden zijn om juist geen auto te importeren uit Zwitserland. Wanneer u Import Expert inschakelt, dan hoeft dit voor u niet het geval te zijn. Of u nu het gehele importtraject wilt uitbesteden of juist een gedeelte ervan. Import Expert is een ervaren specialist op het gebied van importeren van auto’s uit Zwitserland, maar ook uit andere delen van Europa of uit Amerika.

 

Auto importeren van Zwitserland naar Nederland

Bij Import Expert kunt u voor de import van uw Zwitserse auto kiezen uit een drietal pakketten. Wilt u het hele importtraject zelf doorlopen? Dan kunt bijvoorbeeld voor pakket pakket A kiezen. Hierbij zullen wij voor u het BPM-formulier invullen en zorgen dat u zo weinig mogelijk hoeft te betalen. Heeft u het gehele aankooptraject reeds doorlopen? Dan kiest u voor pakket B. U de aankoop en transport van uw auto zelf, maar de rest van het traject wordt door ons geregeld. Als laatste heeft u nog de keuze uit Pakket C. Dit pakket omvat onze volledige werkwijze; van het zoeken naar de auto tot het monteren van de Nederlandse kentekenplaat. Kiest u ervoor om een auto te laten importeren uit Zwitserland met Import Expert, dan zullen wij u zo goed mogelijk op weg helpen.

 

Auto importeren uit Zwitserland met ImportExpert

Kiest u ervoor om een auto te importeren uit Zwitserland, dan brengt dit verschillende voordelen met zich mee. Wat dacht u van de lagere prijs, of de luxere uitrusting van auto’s uit het buitenland. Onze specialisten helpen u graag verder! Wij bieden verschillende mogelijkheden om een auto te importeren uit Zwitserland. Voor u het weet rijdt u in uw gloednieuwe geïmporteerde auto! Heeft u nog vragen over het importeren van een auto? Of wilt u meer informatie over onze verschillende pakketten? Dan kunt u het contactformulier op onze website invullen of ons bereiken op het volgende telefoonnummer: +31(0)30 – 686 52 42.