Auto importeren

Wilt u een auto importeren uit Duitsland of Italië? Of bent u op zoek naar een nieuwe luxe auto uit het buitenland? Maak dan kennis met ImportExpert, uw specialist op het gebied van auto’s importeren! De laatste jaren is er een enorme stijging gevormd in het importeren van auto’s uit het buitenland naar Nederland. De meeste auto’s worden geïmporteerd uit Duitsland, dit omdat de auto’s uit Duitsland meestal een stuk luxer zijn uitgevoerd en omdat Duitsland beschikt over een groter aanbod in jong gebruikte auto’s.

De meeste mensen die kiezen voor auto importeren uit Duitsland, kiezen voor de bekende Duitse merken; Audi, BMW, Mercedes en Volkswagen. Maar waarom zou u ervoor moeten kiezen om een auto te importeren?

 Auto importeren - Import Expert

Waarom een auto importeren?

Naast dat steeds meer mensen kiezen voor het laten importeren van een auto uit het buitenland omdat de auto’s daar onder andere een stuk luxer zijn uitgevoerd, zitten er nog een aantal andere voordelen aan een auto importeren bij ImportExpert:

Bij ImportExpert zijn grote besparingen mogelijk tot wel €25.000

ImportExpert bemiddelt voor u, wij regelen het transport en de opslag

Bij ImportExpert krijgt u niet te maken met verrassingen

Gegarandeerd een gunstiger BPM bedrag

Een aflever- en poetsservice

Behalve de voordelen van het auto importeren bij ImportExpert, biedt onze werkwijze een groot voordeel voor u. Wij van ImportExpert gaan te werk in 8 stappen en wijken daar niet van af, zodat u zo spoedig mogelijk kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.

 

Auto importeren bij ImportExpert

Een auto laten importeren bij ImportExpert brengt verschillende voordelen met zich mee die ervoor zorgen dat u op lange termijn kunt genieten van uw  auto. Ga daarom voor het laten importeren van een auto bij ImportExpert! Bekijk de diverse pakketten die wij aanbieden op onze website of vraag naar meer informatie door te bellen naar +31(0)30 – 686 52 42.